Da li ste zainteresirani za medicinsku karijeru u inozemstvu?

Koje su prednosti življenja u inozemstvu…

Ugodno i dobro uređeno okruženje za život po vlastitom izboru, s dobrom ravnotežom između vašeg poslovnog i privatnog života

Uživanje u stabilnom i solidnom socijalnom i zdravstvenom sustavu za obitelj i mogućnost da svojoj djeci pružite obrazovanje na visokoj razini

Rad u modernim i dobro opremljenim bolnicama i klinikama

Mogućnost napredovanja profesionalno i akademski

Vrlo dobra plaća, profesionalni porezni poticaji i odličan socio-financijski sustav

Kako vam možemo pomoći…

Profesionalnim ugovorima, poreznim i jamstvenim savjetima 

tako da možemo osigurati da dobijete dobar i fer ugovor, pomoć s novim administrativnim, poreznim i osiguravajućim sustavom profesionalno kao i privatno.

Intenzivnim i besplatnim tečajem francuskog, engleskog ili nizozemskog jezika

da se možete izraziti u profesionalnom ali i privatnom životu, tako da se osjećate ugodno i sigurno.

Prilagođenim procesom preseljavanja

kako bi proces preseljenja bio što lakši i kako biste se ugodno smjestili uz našu lokalnu pomoć.

Postupak regrutiranja koji slijedimo...

S više od osam godina iskustva u pronalaženju kadrova, još uvijek koristimo istu stručnu i dokazanu metodologiju visoke razine: kandidat/kinja nam je uvijek na prvom mjestu. Nakon upoznavanja kandidata/kinje na osobnoj i stručnoj razini, procijenjujemo njezinu ili njegovu težnju i želju za mjestom življenja, klimom, regijom i jezikom;

Nakon ovog koraka, koji obavlja naša lokalna savjetnica specijalizirana za medicinsko regrutiranje, koristimo našu metodologiju pretrage kako bismo vas spojili sa pravim mogućnostima. Kada predloženi poslovni položaj odgovara vašim osobnim i profesionalnim očekivanjima objasnit ćemo vam sve pojedinosti ponuđenog posla, kako bismo se zajedno usaglasili nastavljamo li proces ili ne.

Uz pozitivnu povratnu informaciju od klijenta organizirat ćemo online i lokalne intervjue kako bismo vas upoznali s mogućim novim poslodavcem i raspravljali o ponudi za posao.

Nakon što prihvatite ponudu za posao, potpisat ćete ugovor s poslodavcem kako biste mogli početi s besplatnim intenzivnim tečajevima jezika na mreži ili na lokalnoj razini sa našim jezičnim stručnjakom. Nakon potpisivanja ugovora, podržat ćemo vas i pomoći vama i vašoj obitelji kako biste se pripremili za vašu novu karijeru i život. Trenutak kada dostignete odgovarajuću razinu znanja jezika je trenutak kada započinje vaše preseljenje i nova karijera.

Želite li se preseliti u...

Francusku

Belgiju

Nizozemsku

Irsku

Tko smo mi...

Ukratko ... međunarodna tvrtka za zapošljavanje s više od osam godina iskustva u regrutiranju. Počeli smo kao specijalizirana tvrtka za pretraživanje kandidata orijentirana na međunarodno tržište i uvijek djelamo na tržištima koja interesuju kandidate. Naši počeci bili su u Europskoj Cyper Security niši, no postupno smo se preorijentirali i u nišu međunarodnog medicinskog zapošljavanja. Koristimo vlastito razvijeni pristup kandidatima/kinjama koji je posljednjih godina rezultirao mnogim zadovoljnim klijentima kao i kandidatima/kinjama. 


Mi smo, kao i uvijek, vama na usluzi. 


Srdačno,

Yves Weets

Lokalni ured za Francusku 

Montpellier
[email protected]
+33.695.843060

Lokalni ured za Belgiju i Nizozemsku 

Amsterdam
[email protected]
+31.203.690140

Lokalni ured za Hrvatsku
Zagreb
[email protected]

+385.1.7757065

© Copyright - Yves Weets | Executive Search